Vi utför snickerier och målarjobb

Vi utför snickerier, målarjobb, och el jobb främst i Stockholms län

– samt större hantverksjobb både i och utanför Stockholm

Med ett stort kontaktnät av duktiga hantverkare både i Stockholm och i övriga landet kan vi erbjuda både små och stora arbetsinsatser. Nästan inget uppdrag är för litet, vi matchar val av hantverkare till dina behov och plånbok*. Även till tidskrävande uppdrag som fordrar erfarna hantverkare kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser, begär gärna en offert.

För oss är det viktigt att hålla överenskomna deadlines, hålla budget och se till att jobbet blir både noggrant och professionellt utfört.

* Minimum är en timmes ersättning.  

Kenneth Thomas

Kenneth ThomasController och delägare

Kenneth har varit egenföretagare sedan 2001 inom försäljning och projektledning. Med stor erfarenhet av att ”sätta rätt man på uppdraget” ansvarar Kenneth för hantverkarna på Thomas Trade tillsammans med Per Kumrén.

Kenneth sköter offerering och planering av uppdragen i samråd med kunden och hantverkarna. Börja här om du har funderingar och frågor kring ditt tänkta uppdrag. Telefon: 08-702 25 99

Per Kumrén

Per KumrénArbetsledare och delägare

Per är inredningsarkitekt och har bred erfarenhet av byggnationer och projektledning.
Han har under flera decennier arbetat med grovsnickeri och finsnickeri och genom åren har det blivit över 50 olika projekt.

Per är huvudansvarig arbetsledare vid större projekt på Thomas Trade.

På fritiden går mesta tiden åt till familjen men en hel del snickrande på sommarstugan blir det förstås.